Bob & Roy's

BOB & ROY’S is een keten van winkels en ‘mobiele’ verkooppunten die lekkere, kwalitatieve tussendoortjes aanbiedt in een moderne, frisse, aantrekkelijke omgeving. BOB & ROY’S is de ambachtelijke notenkraam, die je kent van de kwaliteitsmarkt, in een nieuwe vorm: een vorm die perfect aansluit op de wensen van jou als moderne consument; een vorm die draait om beleving en interactie met het product.

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit noten, zuidvruchten en gedroogd fruit, maar we laten ons niet beperken door de traditionele grenzen van de notenkraam. BOB & ROY’S houdt ervan om haar klanten te verrassen en te verbazen met nieuwe toevoegingen aan het assortiment. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit en worden verwerkt volgens de hoogte hygiënische en kwaliteitsmaatstaven. De noten zijn bijvoorbeeld altijd vers en handgebrand. Door de hoge doorloopsnelheid liggen de producten nooit lang en dat zie je en proef je. De producten van BOB & ROY’S zijn wat je er zelf van wil maken. Het zijn tussendoortjes en snacks (bewust en/of om te verwennen) maar ze kunnen ook onderdeel zijn van de maaltijd en als bijgerecht gebruikt worden.

Door open te staan voor foodtrends en een balans van bewuste en verwenmomenten te creëren, geeft BOB & ROY’S eigenlijk een heel compleet dieetaanbod. En we kennen onze producten omdat we ze bij de bron halen, zelf kiezen en precies weten wat past in een bepaald dieet, of dat nou bijvoorbeeld glutenvrij of eiwitrijk is.

Dat geeft ons de kans om meer te vertellen over de producten waar we trots op zijn. “We vertellen je graag over wat we bieden, waarom we het bieden en wat je er mee kan doen. Zo komen we samen met jou elke keer tot een mooie (en lekkere) mix”.

BOB & ROY’S is opvallend maar geen opschepper. Letterlijk niet, want uniek in ons concept is dat de consument zelf kan scheppen. Leuk, lekker en lekker eigenwijs.

Pistache nootjes Walnoot Cashew
Cashew Cashew

Een laagje chocola geven onze noten net dat beetje extra

Roy

Bob's Favourite

Notenmelange gezouten

Bestel

Roy's Favourite

Honingnoten Deluxe

Bestel
Cashew Cashew

Onze noten zijn vers en handgebrand. En dat proef je.

Bob

Kom zelf scheppen bij Bob & Roy's

Bob & Roy's - Online notenshop STADSHART ZOETERMEER

Westwaarts 41

2711AD ZOETERMEER

0180-769193

Openingstijden & route

Bob & Roy's - Online notenshop Stadshart Amstelveen

Rembrandthof 58

Amstelveen

0180-769193

Openingstijden & route

Bob & Roy's - Online notenshop Winkelcentrum Zuidplein

Zuidplein 770

3038PB ROTTERDAM

0180769193

Openingstijden & route