Pindarotsjes met pure chocolade

Pindarotsjes met pure chocolade Pindarotsjes met pure chocolade maak je zó! Met enkel pinda’s en chocolade. Een recept om snel te maken, lekker crispy snack voor tussendoor.

Au bain-marie chocolade smelten is een makkelijke manier. Zo werkt het: Neem een steelpannetje met een klein laagje water en een kom. Zet de kom op het pannetje en zorg ervoor dat de kom het water niet aanraakt. Door de stoom van het water zal de chocolade gaan smelten nadat je deze in de kom hebt gedaan. Breng het laagje water aan de kook en laat op laag vuur staan. Roer de chocolade tot dat het gesmolten is.

Dit heb je nodig voor 18 pindarotsjes met pure chocolade

  • 120 gr ongezouten geroosterde pinda’s
  • 200 gr pure chocolade

Zo maak je de pindarotsjes

  1. Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie
  2. Roer de chocolade door
  3. Als de chocolade helemaal gesmolten is kunnen de pinda’s erbij
  4. Roer de chocolade en pinda’s goed door
  5. Leg een stuk bakpapier klaar op een plaat
  6. Schep kleine hoopjes chocolade noten mengsel op het bakpapier
  7. Laat de chocolade rotsjes hard worden op kamertemperatuur
  8. Ready, de lekkerste pindarotsjes

Je kan altijd variëren met verschillende noten, gedroogd fruit en chocolade, enjoy!

Je kan ook direct onze chocolade pindarotsjes bestellen.

Pindarotsjes
Cashew Cashew

Combineer superfoods in onze mixer voor jouw ideale, gezonde mix

Roy

Bob's Favourite

Djakarta Mix

Bestel

Roy's Favourite

Studentenhaver

Bestel
Cashew Cashew

Je vindt ons op prominente locaties in meerdere grote winkelcentra

Bob