Pesto van boerenkool en noten

Pesto van boerenkool en pecannoten

Een winterse pesto gemaakt met pecannoten, je maakt ’t zó! Pecannoten, super gezond met een rijke diepe smaak. Maal ze fijn in de keukenmachine samen met de boerenkool, olijfolie en een lekker stuk kaas en klaar is je noten pesto!

Pecannoten zijn erg goed voor je, ze bevatten onder andere veel vitaminen en zijn perfect voor je brein.

Deze Boerenkoolpesto is te gek lekker voor door de pasta, maar als smeersel kan natuurlijk ook. Als je wat extra pecannoten neemt, rooster deze kort in een droge koekenpan voor een extra lekkere smaak en gebruik als topping. Dit geeft je gerecht extra bite.

Dit heb je nodig

  • 50 gr boerenkool
  • 30 gr pecannoten
  • 20 gr geraspte parmezaan
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 200 gr pasta tenminste als je de pasta pesto wilt maken
  • verse peper
  • grof zeezout

Zo maak je pesto met noten

  1. Meng de boerenkool, noten, parmezaan en olijfolie in een blender of staafmixer en maal tot een groene pesto.
  2. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  3. Kook de pasta beetgaar, giet af en meng met de pesto met noten.
  4. Verdeel in 2 kommen en top af met wat geroosterde pecannoten. Geniet!
Pasta pesto boerenkool en pecannoten
Cashew Cashew

In onze winkels schep je alle producten voor €2,25 per 100 gram

Roy

Bob's Favourite

Djakarta Mix

Bestel

Roy's Favourite

Studentenhaver

Bestel
Cashew Cashew

Onze gedroogde groenten zijn lekker en ook nog lang houdbaar

Bob